עיצוב באנר למודעה

עיצוב באנר פרסומי

באנר הוא למעשה תמונה גרפית שהמטרה הראשית שלה היא לתפוס את תשומת הלב של הגולשים, להעביר את המסר השיווקי שאותו תרצו להעביר ולקרוא להם לבצע לפעולה כמו הקלקה על הפרסומת ומעבר לאתר או השארת פרטים לקבלת מידע נוסף.

כיום הגולש הממוצע מסתכל על אלפי מודעות שונות, אך כיצד תוכלו לעצב באנר פרסומי שונה, אטרקטיבי ומזמין שיגרום ללקוח הפוטנציאלי שלכם לעצור את כל מה שהוא עושה ולהיכנס לאתר שלכם או להשאיר לכם את הפרטים שלו? באמצעות באנר מקצועי שעוצב באופן ייחודי על ידי מעצב גרפי.

עיצוב באנר המתבסס על איפיון מדויק של קהל היעד שלכם יוכל להוביל לעלייה ביחס ההמרות של המודעה שלכם ובסופו של דבר להגדלת הרווחים שלכם מהמודעה, או בשפה המקצועית ROI – החזר על ההשקעה – Return On Investment.

האם כל אחד יכול לעצב באנר?

כן, כיום כמעט כולם יכולים להשתמש במגוון רחב של טמפלטים מוכנים של באנרים גנריים ולבצע התאמות לסוג הבאנר שהם רוצים, או לעצב לעצמם באנר באמצעות אתר Canva. עיצוב באנרים ידרוש ממכם זמן עבודה רב עבור לימוד המערכת ולאחר מכן זמן עבודה נוסף עבור עיצוב כל באנר.

אך השאלה שצריכה לעניין אתכם היא לא "האם תצליחו לעצב לעצמכם את הבאנר?" אלא "האם הבאנר שלכם יהיה מעוצב באופן ממיר ויביא תוצאות?". כאשר הבאנר שלכם מעוצב על ידי מעצב גרפי מיומן שחי ונושם את עולם העיצוב, התוצאה הסופית תהיה לרוב מקצועית יותר מאשר עיצוב חובבני.

המעצבים הגרפיים שלנו בחברת עיצוב לוגו עובדים עם כלי העריכה המקצועיים ביותר הזמינים כיום כמו Photoshop, Illustrator ועוד.

טיפים חשובים לעיצוב באנר ממיר

להלן מספר טיפים נוספים שיסייעו לכם לעצב באנר ממיר שעושה את העבודה:

  1. קריאה לפעולה – CTA: כל באנר שיווקי חייב להכיל קריאה לפעולה מסוימת (כניסה לאתר, השארת פרטים), במידה והבאנר שלכם לא יקרא לפעולה אז הגולש לא יבין מה עליו לעשות כעת והוא יגלול את המודעה שלכם.
  2. התאמת הפורמט: יש להתאים את הגודל הנכון של המודעה לפלטפורמה שבה תרצו לפרסם. לצורך הדוגמא הגודל המומלץ בפייסבוק הוא 1080 * 1080 פיקסלים אך באינסטגרם סטורי הגודל המומלץ הוא 1080 * 1920 פיקסלים.
  3. עיצוב אטרקטיבי: הבאנר שלכם הוא השלב הראשון בשיווק שלכם ולכן עליכם לעצב באנר מקצועי, אטרקטיבי וממיר. במידה והבאנר שלכם יהיה אטרקטיבי, תוכלו להמיר יותר לקוחות פוטנציאליים לעומת באנר בסיסי ולא מזמין.
  4. שמירה על שפת המותג: הבאנר שלכם צריך להכיל את צבעי המותג שלכם והשפה הגרפית שהמותג שלכם מדבר. באמצעות שמירה על שפת מותג אחידה תוכלו להפוך את העסק שלכם לזכיר יותר אצל קהל הלקוחות שלכם.
  5. בדיקה של מספר גרסאות: בשפה המקצועית קוראים לכך A/B Testing. כלומר, בחינה של 2-3 באנרים עם עיצובים שונים המכוונים לאותה המטרה בדיוק. באמצעות שיטה זו תוכלו לבחון את המודעה שלכם עם 3 עיצובים שונים במשך שבוע או שבועיים ולאחר מכן להמשיך רק עם העיצוב המוצלח ביותר שגרם למספר ההמרות הגבוה ביותר.

לסיכום

הבאנר השיווקי שתשתמשו בו מהווה את יריית הפתיחה של הקמפיין הממומן שלכם והמטרה המרכזית שלו היא לא למכור באופן ישיר, אלא לעניין את הגולש כדי שירצה לקבל פרטים נוספים. שלב המכירה מתבצע לאחר מכן, כלומר באתר שלכם או על ידכם במידה והמטרה שלכם היא איסוף לידים.

באנר מקצועי יסייע לכם לחסוך כסף רב בעלויות השיווק ויסייע לכם לשפר את אחוז ההמרות של המודעה. ההמלצה שלנו? תנו למקצוענים לעצב עבורכם את הבאנר מכיוון שההשקעה הזו תחזיר את עצמה פי כמה וכמה.

יכול להיות שתאהב...